Appartementen Rhodos door het jaar

Appartementen Rhodos is populair onder mensen die een zonvakantie hoog op het lijstje hebben staan. Rhodos behoort tot een van de vele eilanden die Griekenland bezit en heeft een mooi klimaat, vooral in de zomer. Zo kan je vanalles doen op het eiland. Als je geïnteresseerd bent in geschiedenis, bijvoorbeeld, is Rhodos een perfect eiland om te bezoeken, door de vele kastelen die het eiland bezit. Ook kan je een stedentrip houden met als hoofdstad Rhodos. Fietsen is ook goed mogelijk op het eiland door de mooie natuur.

appartementen rhodos

Wat te doen in Rhodos

Rhodos is een prachtig eiland, dus appartementen Rhodos zijn snel uitverkocht. Dit komt mede door de prachtige nautuur en de vele bezienswaardigheden. Zo heb je bijvoorbeeld de Lindos Acropolis. Dit is een rotsenpartij met ruïnes en kliffen die uitzicht op zee bieden. Ook heb je een vlindervallei, een prachtig stukje natuur waar je kan lopen of fietsen tussen de vlinders. Ook heb je veel kastelen, waaronder het grootmeesterspaleis, een van de mooiste kastelen van het eiland. Wanneer je voor stranden komt is het Tsambika strand een hele goede optie. Dit is een zandstrand met mooie rotsen. Zo is er genoeg te doen op het eiland.

Klimaat in Rhodos

Rhodos heeft een mediterraans klimaat, wat betekent dat het in de zomermaanden warm is en het in de wintermaanden niet koud wordt. Rond de 10 graden gemiddeld in de winter is een goede inschatting, wat nog steeds prima fietsweer is om ook in de wintermaanden het eiland te bezoeken. De zomers zijn perfect om aan het strand te liggen en te genieten van het zonnetje. Er is dus voor ieder wat wils. Van jong tot oud is er dus wat te doen, van natuur, tot steden, tot relaxen. Wil je meer weten over het eiland, lees dan verder op deze website.

Bericht auteur: Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *