Waarom ook jij wireless oordopjes van Rolfstone zou moeten hebben

Als je helemaal gek wordt van je oordopjes die weer eens in de knoop zitten, dan zijn wireless oordopjes echt iets voor jou. Volledig draadloze oordopjes zie je steeds vaker en dat is ook niet gek. Er zitten enorm veel voordelen aan. Echter zijn er wel veel bedrijven die ze verkopen. Een Nederlandse aanbieder van wireless oordopjes is Rolfstone. Dit bedrijf biedt verschillende modellen oordopjes aan. 

De wireless oordopjes van Rolfstone 

Draadloze oordopjes zorgen voor meer bewegingsvrijheid omdat ze niet aan een snoer vastzitten. Je kunt ze verbinden door ze met bluetooth aan bijvoorbeeld je telefoon te koppelen, of aan je laptop. Rolfstone heeft meerdere varianten van dit soort oordopjes. Dit bedrijf is gestart omdat ze vonden dat er niet voldoende betaalbare en kwalitatief goede draadloze oordopjes werden aangeboden. Daarom gingen de makers op zoek naar een oplossing en zo richtten zij Rolfstone op. Met verschillende soorten wireless oordopjes is het aanbod groot genoeg voor iedereen. Of je ze nou dagelijks of af en toe gebruikt, deze oordopjes geven zeker een verrijking aan de muziekervaring. 

De voordelen van Rolfstone oordopjes

Als je kiest voor Rolfstone wireless oordopjes kies je voor de beste product- en geluidskwaliteit. Daarnaast hebben deze oordopjes veel extra functionaliteiten. Zo kun je via Active Noise Cancelling (ANC) omgevingsgeluiden dempen en optimaal van de muziek genieten. Dus ben jij in de studie- of werkmodus dan is dit zeker een handige functie. Het tegenovergestelde is ook mogelijk: omgevingsgeluiden juist wel horen. Deze techniek werkt via sensoren in de oordopjes en wordt ook wel de ambient mode genoemd. Handig voor als je bijvoorbeeld in druk verkeer zit en op je veiligheid wilt letten. Ook zijn alle wireless oordopjes zweet- en waterdicht, waardoor je ze bijna overal kunt dragen. 

Welke varianten Rolfstone zijn er?

Zoals eerder benoemd verkoopt Rolfstone meerdere varianten draadloze oordopjes. Zo zijn er de Rolfstone Neo, Luna, Nova Sport en Riva. Vind je het bijvoorbeeld prettig om lekkere deuntjes te kunnen luisteren tijdens het sporten? Hiervoor heeft Rolfstone speciale sport oordopjes gemaakt, de Nova Sport. Dit zijn robuuste oordoppen die goed blijven zitten en een extra harde bass laten horen. Ben je op zoek naar erg kleine oordopjes? Dan is de Neo variant iets voor jou. Dit zijn extra kleine wireless oordopjes. De ANC functie is te vinden in de Luna variant. Al deze verschillende varianten van Rolfstone verschillen allemaal in prijs. 

Verkooppunten Rolfstone

Rolfstone biedt hun wireless oordopjes via twee verkooppunten aan. Dit bedrijf vindt het fijn om zo min mogelijk met een tussenhandelaar te werken en daarom zijn deze verkooppunten beperkt tot twee. Dit kan allereerst via hun eigen website. Hier kun je veel informatie vinden over de verschillende modellen en eenvoudig een bestelling plaatsen. Daarnaast kun je via de website van Rolfstone ook gemakkelijk contact zoeken met de klantenservice. Dit kan telefonisch maar ook via verschillende sociale media kanalen. Het andere verkooppunt van Rolfstone is Bol.com. Hier kun je zoeken naar de variant oordopjes die je wilt en gemakkelijk bestellen.

Bericht auteur: H. Pieters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *